Winkelmandje
cload
Checkout Secure
 ✅  Deskundig advies

Gratis advies?

Phone Icon +31207008286

Terugbetalingsbeleid

<h1>informatie garantie en retour>/h1>

Wat als mijn bestelling niet doet aan mijn verwachting?

Wat vervelend! We hebben ons best gedaan je aan een product te helpen die goed bij jou past. Je kunt uiteraard je bestelling altijd zonder opgaaf van reden annuleren, als dit maar binnen 14 dagen na ontvangst gebeurt. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om de zending naar ons retour te sturen. We vragen je wel vriendelijk om het terugsturen van de producten zo snel mogelijk te doen, zodat wij jou retour vlot kunnen afhandelen. Neem hiervoor altijd even contact met ons op via info@airthority.nl. Wel blij met je bestelling maar is er iets anders aan de hand? Dan zorgen we voor een passende oplossing. Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice.

Let wel op dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd dient te worden. Wanneer de verpakkingsdoos of het product niet als geheel nieuw beschouwd kan worden, dan is het retourneren helaas niet meer mogelijk. Houdt er rekening mee dat filters die gebruikt zijn of uit de gesealde verpakking zijn gehaald niet geretourneerd kunnen worden! De prijs van de filters zal dan van het gecrediteerde bedrag worden afgetrokken. De kartonnen doos is wel gewoon te openen zodat je kunt vaststellen of het de juiste filters zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling het beste retourneren?

Als je jouw bestelling wilt annuleren (en dus de overeenkomst met ons ontbindt) zou het fijn zijn als je de ontvangen artikelen weer inpakt zoals ze zijn aangekomen. Gebruik hiervoor dus onze verzenddoos. Mocht onze verzenddoos al bij het oud-papier liggen dan is het retourneren in een eigen gefabriceerde doos op eigen risico.

Je kunt gemakkelijk jouw pakket(ten) bij de dichtstbijzijnde postlocatie bij jou in de buurt brengen. Wij zullen jou dan de instructies geven die je nodig hebt voor het retourproces. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Vergeet niet het product terug te sturen binnen 14 dagen nadat je bij ons bekend hebt gemaakt het product te willen retourneren.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling annuleer?

Wanneer wij jou retour in goede orde hebben ontvangen storten we het volledige aankoopbedrag, exclusief eventuele transactiekosten en/of verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.

Garantie

Wat als een product kapotgaat?

Al onze producten hebben een garantietermijn. De garantie wordt bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht een product kapotgaan binnen deze garantietijd dan zorgen wij voor reparatie of voor een vervangend product. Wanneer er iets niet in orde is met je product, neem dan gerust contact met ons op. Samen zullen we met jou kijken wat er aan de hand is, als het binnen de garantie valt mag je het product terugsturen. Stuur een kopie van de factuur mee voor een snelle en goede afhandeling. We raden je aan op de verpakking van het product te bewaren zodat het product onbeschadigd verzonden kan worden. Namelijk, een product met transportschade door onvoldoende bescherming komt helaas niet in aanmerking voor garantie.

Voorwaarden garantie

De garantie is niet van toepassing bij de volgende omstandigheden:

  • Als niet kan worden aangetoond waar en wanneer het product is gekocht.
  • Indien het type- en/of serienummer van het product is verwijderd, gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
  • Bij onoordeelkundig gebruik (gebruik anders dan volgens de gebruiksaanwijzing).
  • Bij niet-consumptief gebruik (bijvoorbeeld verhuur).
  • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.
  • Bij van buitenaf komend onheil (b.v.: blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen, et cetera).
  • Indien anderen dan Daily-air, zonder voorafgaande toestemming van Daily-air, herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben uitgevoerd.
  • Het product tijdens terugzending niet voldoende is beschermd tegen transportschade.

 

Onze contact gegevens
<b>Airthority</b>
Willem De Zwijgerlaan 3, 1056 JD Amsterdam 
KVK:75724235