Winkelmandje
cload
Checkout Secure
 ✅  Deskundig advies

Over ons

Over ons "Airthority"

 Airthority is opgericht door gepassioneerde ondernemers, die gefascineerd zijn door luchtreiniging, in het bijzonder gezonde en schone binnenlucht. Onze persoonlijke zoektocht naar een luchtreiniger begon tijdens het begin van de corona-pandemie. Waaruit we al snel leerden dat aerosolen virussen kunnen dragen en dat de verspreiding van virussen kan worden verminderd door middel van luchtzuivering.

We hebben geleerd dat schone lucht niet alleen de verspreiding van virussen en dus ziekteverzuim tegengaat, maar ook gezondheidsproblemen van fijnstof voorkomt.

"Toen de co-founders op zoek gingen naar de juiste oplossingen om een schone werk omgeving te creëren voor hun kantoor, bleek dit een lastige opgaven. Dit is de DNA geworden van Airthority"

Visie: Het creëren van een veilige leefomgeving voor iedereen, waar ook ter wereld, waarbij schone lucht centraal staat.

Missie: Onze nieuwsgierigheid naar de wetenschap van luchtzuivering vertalen we naar de beste selectie luchtreinigers die we voor iedereen toegankelijk maken, want elke activiteit verdient gezonde lucht.

Waarom een luchtreiniger kopen bij Airthority?

 1. Alle luchtreinigers zijn wetenschappelijk getest

 2. Professioneel en persoonlijk advies 

Airthority: Streeft er naar de betrouwbaarste en meeste klantgerichte webshop te zijn van luchtreinigers. waarbij kennis centraal staat. De eerste prioriteit bij het selecteren van een luchtreiniger is kwaliteit. Met Airthority zult u merken dat u niet alleen tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar een geschikte luchtreiniger, maar wij u ook de expertise bieden om u het juiste product te vinden, Hierdoor is investeren in een luchtreiniger via Airthority een slimme keuze.

Wanneer u op onze website koopt, weet u dat dit de juiste keuze is voor uw huis of uw werk omgeving.

Waarom Airthority?

Airthority is geen doorsnee webshop maar een krachtige klantgerichte organisatie die zich richt op het tevreden stellen van klanten door te luisteren naar wat de klant echt nodig heeft.

Kort samengevat!

 1. De balans vinden tussen prijs en kwaliteit is niet altijd even makkelijk, maar bij Airthority is dit echt haalbaar. De luchtreinigers die wij aanbieden heeft een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

 2. Onze kennis en ervaring in luchtreiniging is een sleutelfactor voor een gezonde leefomgeving

 3. Met ons doel om u altijd de beste producten te bieden, hebben we samenwerkingen met enkele van de beste fabrikanten in de branche. Voor elke luchtreiniger die we verkopen, is deze wetenschappelijk getest om er zeker van te zijn dat deze veilig en effectief is.

 4. Eenvoudig bestellen, 24 uur per dag.

 5. Snelle levering aan huis tegen lage kosten

 6. We weten dat relaties ertoe doen. We werken met u samen om uw vertrouwen te verdienen en u het juiste advies te verzorgen.

 7. Het combineren van kennis en het kunnen leveren van de oplossing is onze specialiteit.

Bestaande Klanten

De klanten van Airthority zijn allemaal verschillend, maar hoe groot of klein ze ook zijn, wij bieden dezelfde uitstekende service.

Een greep uit Airthority zijn branches:

 • Zorginstellingen

 • Tandartspraktijken, huisartsen

 • Retailers

 • Restaurants/café’s

 • Scholen

 • kantoren/werkplekken

 • Huishoudens 

Waar bieden de producten van Airthority een oplossing voor?

 1. Luchtvervuiling (stof/gassen/vluchtige stoffen)

 2. Biologische vervuiling (pollen, bacteriën, virussen, schimmels, huisstofmijten)

 3. Onaangename geuren, tabaksrook 

Positieve effecten van luchtzuivering

 1. Verbeterde werkomgeving

 2. Minder ziekteverzuim

 3. Betere werkprestaties (o.a. concentratie)

 4. Fitter gevoel

 5. Bouwkundige besparingen (o.a. geen ingewikkelde en vervuilde luchtkanalen)

 6. Minder allergische reacties

 7. Betere nachtrust

 8. Lagere ziektekosten

 9. Afscheid van rookoverlast

 10. Fris geurende ruimten

Onze merken:

Airdog:

(plasma technologie) Onderhoudsarm en door de gepatenteerde technologie waardoor het voorfilter niet bestaat uit een Hepa voorfilter ook CO2 gereduceerd, dit doordat andere luchtreinigers op de markt gebruik maken van een Hepa-filter. Deze filter periodiek, soms maandelijks, vervangen moet worden. Dus als je wilt kiezen voor duurzaam en circulair en ook nog wilt besparen op onderhoudskosten.

Bekijk dan hier het aanbod luchtreinigers van Airdog:

PlasmaMade:

(plasmatechnologie) Een bewezen luchtreiniger die tijdens verschillende wetenschappelijke testen is gebruikt: Door onder andere de TU-Eindhoven, TU-Leuven met een wetenschappelijke Luchtmeting in de Johan Cruijf Arena.

Bekijk dan hier het aanbod luchtreinigers van PlasmaMade:

Novaerus:

(Plasma technologie) Naast verscheidene Europese studies die 99,9% doeltreffendheid van de plasma-technologie aantonen, heeft de Novaerus oplossing de goedkeuring gekregen van de FDA, de Amerikaanse gezondheidsadministratie, die Novaerus aanwijst als de referentieoplossing op de markt, inzake het ontsmetten van de lucht tegen virussen.

 • Laag verbruik: 20 watt tegenover 220 watt.

 • Naast verscheidene Europese studies die 99,9% doeltreffendheid van de plasma-technologie aantonen, heeft de Novaerus oplossing de goedkeuring gekregen van de FDA, de Amerikaanse gezondheidsadministratie, die Novaerus aanwijst als de referentieoplossing op de markt, inzake het ontsmetten van de lucht tegen virussen.

Bekijk dan hier het aanbod luchtreinigers van Novaerus:

AirExchange:

(UVC technologie, Hepa14 en ionisatie technologie) Airexchange heeft verschillende beproefde methoden voor luchtzuivering gecombineerd. Het proces begint met een antibacterieel voorfilter dat als eerste beschermingslijn dient. Daarna wordt de lucht verder gefilterd door een HEPA (High Efficiency Particulate Air) H14. Deze methode is speciaal ontworpen voor gebruik in de ruimtevaart. (volgens Europese norm 1822:2019 die geldt voor het zuiveren van PM1.0 (fijnstof met een minimale diameter van 1,0 µm).Als er nog meer vervuiling achterblijven door het HEPA-filter, dan zal de koolstoffilter deze verwijderen. Deze actieve koolstof filter heeft een honingraatstructuur. Het kan alle geuren, gassen, rook, oliën en vetten in de lucht verwijderen. Om een extra beschermingsniveau te bieden, word er ook een koolstoffilters gebruikt. Deze filter is zeer effectief tegen vluchtige organische stoffen, formaldehyde, benzeen, xyleen, TVOC en andere schadelijke stoffen. Het voorlaatste filter in dit proces is een TiO2-filter met natuurlijke ionisatie. Het zelfreinigende, fotokatalytische titaniumdioxide (TiO2) gaasfilter elimineert micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels. De UV-C-lichtbehandeling wordt voorafgegaan door zijn ultraviolette, elektromagnetische, kortegolfstraling van 253,7 nm voor fotolytische processen in de celkernen van eventuele resterende micro-organismen en veroorzaakt schade.

Bekijk dan hier het aanbod luchtreinigers van Airexchange:

Airthority is er om iedereen van hoogwaardig advies te voorzien of je nu op zoek bent naar een luchtreiniger voor thuis of voor op kantoor - wij zijn er om je te helpen.

Laat ons u helpen de perfecte luchtreiniger voor u te vinden. En het beste deel - geen verplichtingen! Al onze adviezen zijn vrijblijvend Plan nu een vrijblijvend consult in!

 

Luchtreinigers "Airthority"